Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεατρική Παράσταση << Εκείνος & Εκείνος >>

Ιανουάριος 12 @ 18:00 - 22:30

Η Bold Productions μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στην Καλαμάτα και την Κυπαρισσία παρουσιάζει την θεατρική παραγωγή << Εκείνος & Εκείνος >> του Κώστα Μουρσελά σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη στην Τρίπολη. Πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτα από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.

Οι ιστορίες << Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες >>, << Συζήτηση πάνω σε καφάσια >>, << Στάση λεωφορείου >> και << Το αυγό >> συνθέτουν την παράσταση << Εκείνος & Εκείνος >> που ανεβαίνει στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, το Σάββατο στις 12 Ιανουαρίου 2019 (Απογευματινή παράσταση: 18:00 μ.μ. και Βραδινή: 21:00 μ.μ.).

Το Κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατυρικό, βαθιά κοινωνικό έργο βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιωνίως απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν την σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, μένουν εκτός των τειχών της, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τι είναι αληθινό και τι όχι και τελικά επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος. Ο Σόλων και ο Λουκάς, οι δύο ευαίσθητοι << αλήτες >> του Κώστα Μουρσελά, σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται, προβληματίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν, γελούν και συγκινούνται σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης
Παίζουν: Σπύρος Ρουμελιώτης Δημήτρης Παπαδημητρίου Ιωάννα Γεωργακοπούλου
Σκηνικά: Bitsonis Furniture
Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης
Ήχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαιμάνης
Creative Media: dk design/graphics + media

Γενική είσοδος: 10 Ευρώ
Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για άνεργους, μαθητές και φοιτητές.

Print Friendly, PDF & Email

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 12
Ώρα:
18:00 - 22:30

Χώρος Διεξαγωγής

Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο

Top