Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

28 Οκτωβρίου 2019 @ 10:30 - 12:30

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

10.30 | Τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την Μαντζουράνη Ελένη, η οποία είναι καθηγήτρια Φιλόλογο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

11.15 | Συγκέντρωση των Επισήμων και του λαού της πόλης στο χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα γίνει επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

11.45 | Παρέλαση Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Συλλόγων, Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ελληνίδων Οδηγών και Ελλήνων Προσκόπων, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους, καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Χώρος της Παρέλασης ορίζεται η οδός Εθνικής Αντίστασης.

Μετά το τέλος της παρέλασης, στην Πλατεία Άρεως, μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων της Τρίπολης θα χορέψουν ελληνικούς χορούς.

Print Friendly, PDF & Email

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
10:30 - 12:30

Top