Καλωσόρισμα Δημάρχου Τρίπολης

Καλωσόρισμα Δημάρχου Τρίπολης

Αγαπητοί φίλοι
Σας καλωσορίζουμε στην καρδιά της Πελοποννήσου, σας υποδεχόμαστε στην ιστορική Τρίπολη και σας υποσχόμαστε ένα μαγικό ταξίδι στην όμορφη πόλη μας και τα πανέμορφα χωριά μας. Μέσα στα ηλεκτρονικά μονοπάτια που θα περιηγηθείτε σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, μοναδικές φωτογραφίες και άφθονο πληροφοριακό υλικό για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας που είναι και η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Είμαι σίγουρος ότι και μόνο από το υλικό που θα βρείτε στις ηλεκτρονικές μας σελίδες θα εξερευνήσετε μια άγνωστη Τρίπολη και θα εκπλαγείτε από την εκπληκτική ομορφιά του αρκαδικού τοπίου .Ίσως και εσείς να αναφωνήσετε το γνωστό σε όλους “et in arcadia ego”. Σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Τρίπολης ο επισκέπτης θα νιώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή “ντόπιος” και θα εισπράξει την παραδοσιακή αρκαδική φιλοξενία.

Οι φυσικές ομορφιές της Τρίπολης και των χωριών της σε συνδυασμό με τη μεγάλη ιστορία αλλά και την πλούσια μυθολογία αυτού του τόπου θα αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Οι γεύσεις της αρκαδικής κουζίνας και τα χρώματα της αρκαδικής γης θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικά μονοπάτια που ισορροπούν τέλεια μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας.

Ο Δήμος Τρίπολης, τα χωριά του, τα αξιοθέατα αλλά κυρίως οι περήφανοι άνθρωποι αυτού του ευλογημένου τόπου είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στον τόπο μας. Σας περιμένουμε όλους αλλά και τον καθένα προσωπικά για ένα ταξίδι στον χρόνο, για μια “βουτιά” στην ιστορία, για μία μοναδική εξερεύνηση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση.

Δημήτριος Παυλής
Δήμαρχος Τρίπολης

Print Friendly, PDF & Email

Top