Τρίπολη – Εκδρομές σε όλη την Πελοπόννησο

Τρίπολη – Εκδρομές σε όλη την Πελοπόννησο

Η Τρίπολη βρίσκεται πραγματικά στην καρδιά της Πελοποννήσου. Μόλις 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα, προσφέρεται ως βάση για υπέροχες εξορμήσεις στην Πελοπόννησο. Από την Τρίπολη μπορεί ο ταξιδιώτης να ξανοιχτεί για να γνωρίσει όλες τις ομορφιές της πανάρχαιας αυτής κοιτίδας του ανθρώπου. Με απολαυστικές διαδρομές, με εκπλήξεις σε κάθε βήμα, η Πελοπόννησος είναι ο αγαπημένος προορισμός των ταξιδευτών.

Από την Τρίπολη μπορεί να ξεκινήσει κανείς το σαγηνευτικό του ταξίδι προς τον Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες. Ή να ανηφορίσει στη Δημητσάνα και τη Στεμνίτσα. Να επισκεφθεί την Κυνουρία με τις χίλιες ομορφιές και τις μοναδικές θάλασσες. Να πλανηθεί στο Μαίναλο και στον Πάρνωνα ανακαλύπτοντας μια φύση που κόβει την ανάσα. Ή ακόμα να ξεμακρύνει προς τη Μάνη και προς το Μυστρά και προς τη Μονεμβασιά.

Το ταξίδι στην Πελοπόννησο δεν σταματά ποτέ. Οι προορισμοί είναι άπειροι. Ακόμα και τον ίδιο τόπο να επισκεφθεί κάποιος ξανά, θα ανακαλύψει ανάλογα με την εποχή κι άλλες ομορφιές, κι άλλες εκπλήξεις. Γι’ αυτό και οι λάτρεις της Πελοποννήσου επιστρέφουν συνέχεια στην αγκαλιά της.

Print Friendly, PDF & Email

Top