Καλωσόρισμα Δημάρχου Τρίπολης

Καλωσόρισμα Δημάρχου Τρίπολης

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα προβολής του Δήμου μας.

Μια περιήγηση στον ιστότοπο αυτό, θα αποτελέσει μια νοερή βόλτα στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης, και στην Αρκαδία γενικότερα, μέσω της οποίας θα γνωρίσετε καλύτερα τις ομορφιές, την πολιτιστική κληρονομιά και την ένδοξη ιστορία του τόπου μας.

Πρωταρχική μας στόχευση, μέσω του δικτυακού αυτού τόπου, είναι η αμφίδρομη επικοινωνία μαζί σας και η ανάδειξη των φυσικών αξιοθεάτων, των παραδοσιακών οικισμών, των ιστορικών μνημείων, αλλά και των μουσειακών και εκκλησιαστικών χώρων, που κατακλύζουν ολόκληρη την Αρκαδία και ειδικότερα τον Δήμο της Τρίπολης.

Πέρα από τις εκδρομές, τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τις αρχαιότητες, το πιο δυνατό της στοιχείο είναι η φιλοξενία των κατοίκων. Μια αρχέγονη αρετή που συνεχίζει να διαπνέει τον τρόπο ζωής και δράσης των Αρκάδων και που θα νιώσετε να σας περιβάλει όταν επισκεφτείτε τον τόπο μας.

Ευελπιστούμε με τη βοήθεια του σύγχρονου αυτού ιστοχώρου, να καταστεί δυνατή η έγκυρη πληροφόρηση των επισκεπτών της Τρίπολης, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο την Αρκαδική πρωτεύουσα και τα όμορφα χωριά μας, έναν περιζήτητο τουριστικό προορισμό. Δεν μένει λοιπόν τίποτε άλλο παρά να οργανώσετε ένα ταξίδι στα μέρη μας, που σίγουρα θα σας ανταμείψει με μοναδικές εμπειρίες.

Κώστας Τζιούμης
Δήμαρχος Τρίπολης

Print Friendly, PDF & Email

Top