Σκι

Σκι

Το χιονισμένο Μαίναλο είναι ένας απίστευτος κόσμος ομορφιάς και μυσταγωγίας. Με το άρτιο χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας έχει γίνει πόλος έλξης για τους λάτρεις της χειμερινής άθλησης.

Οι οκτώ πίστες της Οστρακίνας έχουν διαβάθμιση στις απαιτήσεις. Προσφέρονται για τον αρχάριο που μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν τον μαγικό λευκό κόσμο. Προσφέρονται όμως και  για τον έμπειρο σκιέρ που απολαμβάνει τον αναζωογονητικό άνεμο καθώς κατέρχεται με σιγουριά. Εκπαιδευτές έμπειροι διδάσκουν τις βασικές τεχνικές και τελειοποιούν όσους έχουν ένα καλό επίπεδο και θέλουν ακόμα μεγαλύτερη γνώση.

Η απόσταση από την Αθήνα είναι μικρή και οι τιμές πάρα πολύ προσιτές. Οικογένειες, πολύβουες παρέες και οργανωμένοι σύλλογοι ανηφορίζουν στην υπέροχη, τυπικά αρκαδική διαδρομή μέχρι την Οστρακίνα για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ. Μια βεντάλια από χωριά και μικρές πολιτείες όπως η Βυτίνα, σε μικρή απόσταση από τη Οστρακίνα και με απολύτως βατούς δρόμους προσφέρονται για ανάπαυλα, για καλό φαγητό και κρασί για να μπορέσουν οι παρέες να αναπολήσουν τις εμπειρίες τους και να ετοιμάσουν το επόμενο ραντεβού τους.

Print Friendly

Top