Κάθε μέρα γιορτή

Κάθε μέρα γιορτή

Η Τρίπολη είναι μια αυθεντική πρωτεύουσα. Είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και είναι πάντα ενήμερη πολιτιστικά. Θίασοι και μουσικά σχήματα φιλοξενούνται στην Τρίπολη καθημερινά.

Η Τρίπολη έχει τον τρόπο της να γιορτάζει κάθε μέρα. Με καλό θέατρο, με ατέλειωτη μουσική, με εκθέσεις ζωγραφική, με κινηματογράφο. Πάντα υπάρχει κάτι να δει και κάτι να ακούσει ο επισκέπτης. Πάντα υπάρχει κάποιο δρώμενο, κάποια ευκαιρία για γιορτή. Είναι μια πόλη ολοζώντανη, χειμώνα καλοκαίρι.

Και βέβαια είναι μια πόλη που λατρεύει το ξενύχτι. Πολύ εύκολα όλοι γίνονται μια παρέα σε ένα ξενύχτι που κρατάει από πάντα και θα διαρκέσει για πάντα. Με κρασί από τη Μαντινεία, με ουζάκι, με αψύ τσίπουρο, αλλά, γιατί όχι και με ποτά από όλον τον κόσμο, η Τρίπολη είναι μια μαγεμένη πολιτεία. Είναι η πόλη του τραγουδιού και της ασταμάτητης χαράς.

Η ζωή είναι πολύ όμορφη και η Τρίπολη το ξέρει. Δεν αφήνει στιγμή να γλιστρήσει χωρίς να την γιορτάσει. Το καλοκαιράκι στις πλατείες της και τα άλση, το χειμώνα στα εξαίρετα μαγαζιά της, όλοι είναι φίλοι με όλους.

Η Τρίπολη περιμένει τους ταξιδιώτες της για να τους μυήσει στον αρκαδικό τρόπο ζωής. Να τους δείξει την απέραντη χαρά της ζωής.

Print Friendly

Top